Termeni si conditii

Termeni si conditii generale

1. General

CosminaEnglizian.com- proprietatea firmei Passion de Brasil Impex SRL, cu sediul in strada Lainici nr.7, Bucuresti, sector 1, administrator Dana Tudose, Telefon: +4021.202.33.96/97 , Email: contact@cosminaenglizian.ro, functioneaza ca un magazin virtual la adresa de internet cosminaenglizian.com (denumit in continuare site web).

Toate comenzile plasate de dumneavoastra prin intermediul site-ului, livrarile si serviciile noastre se desfasoara exclusiv in conformitate cu termenii si conditiile generale urmatoare, existente in versiunea valabila la data respectiva. Nu se accepta termeni contradictorii si conditiile clientului decat dupa acordul  scris intre parti.


2. Politica de utilizare a site-ului

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. Passion de Brasil Impex SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina Passion de Brasil Impex SRL.

3. Note importante

1 Produsele oferite în cadrul site-ului sunt prezentate în format de fotografii digitale. Divergenţele minore dintre fotografii si realitate nu constituie un defect al marfii comandate.
2. Vă rugăm să reţineţi faptul că marfa prezentata pe site-ul CosminaEnglizian.com poate sa nu mai fie disponibila în momentul vizitei clientului şi că preţurile respective ar putea fi schimbate. Excepţia cazului în care se specifică altfel, toate preturile includ TVA (dacă este cazul), dar exclud cheltuielile de livrare (care vor fi notificate separat).
3. CosminaEnglizian.com are dreptul de a efectua livrări parţiale.

4. Precizia de conţinut

Facem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura ca pe acest site conţinutul este corect la momentul publicării sale. Cu toate acestea conţinutul este oferit doar cu scop informativ, iar Passion de Brasil Impex SRL nu aduce nici o garantie cu privire la acurateţea sau caracterul complet al conţinutului.


5. Dreptul de a returna

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna , iar noi va vom restitui contravaloarea acestora. Conform Legislatiei in vigoare ( Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003 , Legea 365/2002 , Legea 363/2007 si OUG 174/2008 ) , clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa primirea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Passion de Brasil Impex SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

5. Livrare şi expediere

Expediem produsele prin Nemo Express. CosminaEnglizian.com suportă riscul de transport.

6. Program de lucru

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o forma conditionata. Operarea comenzilor se face in intervalul de lucru al operatorilor nostri, respectiv de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 in ordinea sosirii comenzilor si in limita stocului disponibil.

OPERAREA COMENZILOR IN WEEK-END

Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 08:00, in ordinea sosirii acestora.


7. Încheierea contractului

1.Contractul între dumneavoastră şi CosminaEnglizian.com intra in vigoare in momentul primirii marfii. Prin trimiterea formularului de comandă oferit pe site-ul nostru pentru a ne face o ofertă cu caracter obligatoriu deveniti parte contractanta. Finalizati comanda prin introducerea tuturor informaţiilor în timpul procesului de comandă şi făcând clic pe butonul "trimite comanda".
2. CosminaEnglizian.com are dreptul de a respinge comenzile fără să indice vreun motiv, în special în cazul în care există suspiciuni întemeiate că mărfurile cumpărate prin internet vor fi vândute către terţi comerciali.

8. Newsletter si alte informatii

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.


9. Proprietate Intelectuală

Conţinutul acestui site este proprietatea firmei Passion de Brasil Impex SRL si este protejat prin drepturi de autor, marcă şi drepturile de drept comun. Utilizatorii nu sunt autorizati de a utiliza conţinutul descărcat de pe acest site în alte scopuri decât uz personal, informational si non-comercial.


10. Politica de confidentialitate

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida.
CosminaEnglizian.ro/shop se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate.
Prin simpla inregistrare si acceptare a prezentului acord si trimiterea datelor personale la shop.CosminaEnglizian.com, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a CosminaEnglizian.com/, sa fie prelucrate si folosite in viitor de CosminaEnglizian.com sau persoane juridice autorizate de catre acesta. La cererea expresa, in scris, a utilizatorilor, CosminaEnglizian.com/ nu va mai folosi datele lor personale.
CosminaEnglizian.com/ se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Utilizatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15), cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate.

La alegerea de plată on-line, MobilPay este responsabil de prelucrare datelor cardului, iar CosminaEnglizian.com/ nu solicita sau stocheaza niciun fel de detalii cu privire la cardul dvs. bancar.

11. Dispute si conflicte

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre Pasion de Brasil Impex SRL. si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

Passion de Brasil Impex SRL . isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.


Pentru mai multe informaţii, asistenţă, sesizări şi reclamaţii va rugam sa ne trimiteti un e-mail la contact@cosminaenglizian.ro