Bine ai venit!

Couture Collection 2014 by Cosmina Englizian

Cosmina Englizian, designerul care a intrat in Cartea Recordurilor cu spectaculoasa rochie realizata dintr-un numar impresionant de elemente de cristal, marca CRYSTALLIZED TM Swarovski, a lansat miercuri, 30 octombrie, la Biavati Events, Colectia “StarDust” si Colectia de rochii de mireasa 2014.

 

 

couture collection 2014 by Cosmina Englizian

 

 

Evenimentul a fost realizat de Maria Calinescu (www.mariacalinescu.eu) pentru Cosmina Englizian in colaborare cu  Sinziana Iaru & Monroe, Anca Maxim si Lucian Busuioc  de la Artist Salon.

Evenimentul a impresionant atat prin brandurile partenere, cat si prin audienta de elita (800 de invitati). Gazda evenimentului a fost Andrei Coman.

A fost  un spectacol fara egal, unde decorurile speciale, tinutele elegante, muzica si luminile au creat o atmosfera unica. Timp de o ora, cat a durat prezentarea celor doua colectii –StarDust Collection si Colectia de rochii de mireasa -  Bianca Dragusanu si  25 de manechine au defilat pe podium in aplauzele tuturor.

Momentul artistic care a introdus colectia StarDust a fost coordonat si realizat de Daniel Dobre (Designer/Coregraf ‘Dansezi pentru tine”) impreuna cu echipa sa.

[profiler]
Memory usage: real: 13893632, emalloc: 13598544
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem