Bine ai venit!

Customer Service

Livrare
Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi. Termenul de livrare standard este de 48 de ore, insa pentru ca livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, nu ne asumam intarzierile. Coletul va fi livrat la adresa specificata pe comanda. Lucram cu firma Nemo Express.
Modalitati de plata
Plata se poate efectua in 2 feluri:
In sistem ramburs
Daca selectati ca si modalitate de plata " Ramburs la primirea coletului ", valoarea totala a comenzii se va achita in momentul in care curierul livreaza coletul.
Online cu card bancar
Daca selectati ca si modalitate de plata " Online cu card bancar " veti fi directionat catre partenerul nostru de plati online securizate MOBILPAY. Dupa ce introduceti datele personale in formularul de plati online, veti fi redirectionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmarea a platii. Pentru plata online se accepta carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club (detalii pe www.mobilpay.ro ). Daca plata s-a efectuat cu succes comanda va fi trimisa catre noi. In cazul in care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renuntati la plata, nu aveti bani suficienti in cont, cardul este expirat ... etc) la sfarsit veti primi un mesaj de eroare iar comanda este anulata.
Politica de confidentialitate
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. CosminaEnglizian.com se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate. Prin simpla inregistrare si acceptare a prezentului acord si trimiterea datelor personale la CosminaEnglizian.com/, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a CosminaEnglizian.com/, sa fie prelucrate si folosite in viitor de CosminaEnglizian.com sau persoane juridice autorizate de catre acesta. La cererea expresa, in scris, a utilizatorilor, CosminaEnglizian.com nu va mai folosi datele lor personale. CosminaEnglizian.com se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Utilizatorii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15), cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate. La alegerea de plată on-line, MobilPay este responsabil de prelucrare datelor cardului, iar CosminaEnglizian.com nu solicita sau stocheaza niciun fel de detalii cu privire la cardul dvs. bancar.
Dreptul de a returna
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna , iar noi va vom restitui contravaloarea acestora. Conform Legislatiei in vigoare ( Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003 , Legea 365/2002 , Legea 363/2007 si OUG 174/2008 ) , clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa primirea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Passion de Brasil Impex SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.