COSMINA ENGLIZIAN COUTURE

Inca de la infiintare, de acum peste zece ani, Cosmina Englizian Couture a creat piese spectaculoase care sa redefineasca moda pentru femei.

Creatiile Cosminei Englizian – de la lenjerie seducatoare, la rochii de seara rafinate si rochii de mireasa luxoase – sunt facute sa implineasca orice capriciu fashion.

Fiecare piesa creata de Cosmina Englizian Couture este innobilata cu detalii artizanale de calitate si are design unic. Creatiile Cosminei Englizian sunt rasfatate de cele mai rafinate materiale din Franta si Italia: de la dantele Chantilly, la dantele brodate, voaluri de matase, la pretioase cristale Swarovski si accesorii fine.

Unicitatea creatiilor Cosminei Englizian consta in atentia pentru detalii. Urmărirea excelenței croielii și rafinamentul design-ul sunt prezente in fiecare piesa a colectiilor.

Toate creatiile realizate in Atelierul Cosminei Englizian sunt desavarsite manual de angajati dedicati si cu experienta vasta in domeniu. Pornind de la design, la croit, cusut, la aplicatille hand-made de broderii fine, de cristale Swarovski sau margele, etc, toate sunt realizate de specialistii brandului Cosmina Englizian in Atelierul brandului.

Sofisticate si luxoase, colectiile Cosmina Englizian imbina calitatea desavarsita, cu eleganta croielii si finisarea perfecta.  Cu un design original, elegant, Cosmina Englizian prezinta piese sofisticate din materiale rafinate, ce pun accent pe feminitate.

Modele luxoase, sofisticate, stralucitoare, senzuale care pun in  evidenta frumusetea  femeii, intr-un sezon Cosmina Englizian Couture marcat de feminitate si glamour.


Cosmina Englizian
Designer